Back to the Basics

In Portugal woonden we met twee gezinnen, op een krachtplek in de bergen. In een ecologisch rond leemhuis en comfortable yurts. Wonen gereduceerd tot de essentie. Onze elektriciteit werd opgewekt door een windturbine en zonnepanelen, warm water verwarmd door de zon.

We hadden daar niet 24/7 toegang tot allerlei voorzieningen, waardoor we uitgenodigd werden tot zelfredzaamheid en het vinden van creatieve oplossingen voor uitdagingen.

De veranderingen die we in onze levensstijl aangebracht hebben, kwamen geleidelijk. Het is onze intentie in balans en harmonie te leven met de aarde. We delen onze ervaring graag, zodat we ons allemaal opnieuw kunnen verbinden met de natuur.

Heb je een suggestie voor zo’n natuurlijke en avontuurlijke plek in Friesland, waar we ons nieuwe paradijs vorm kunnen geven?

Wat zoeken we concreet?
– Bijvoorbeeld natuurorganisaties die creatieve ondernemers zoeken om topervaringen in de natuur aan te bieden.
– Of mensen die ruimte hebben voor ons project en er blij van worden als er mooie dingen op en met hun land gebeuren.
– Een (mini)camping zou een mooie vorm kunnen zijn, waar we onze gasten een aantal yurts en tiny houses als accommodatie aan kunnen bieden.
– Een plek met tenminste 4 hectare grond, met omringende natuur, waar een permanente woonplek op ecologische grondslag mogelijk is voor 2 families.
– Waar we een door de zon verwarmd, chloorvrij zwembad kunnen realiseren.

Heb je zin gekregen om nu al kennis met ons te maken? Je kunt wandelcoaching sessies doen met Durk, en in juni hopen we weer Sharing Nature wandelingen voor families en groepen aan te kunnen bieden. Coachingvragen over thuisonderwijs en vragen over foodcoaching kunnen online beantwoord worden.
De retreat waarin je leert wat jou ten diepste kan voeden: Nourished by Nature en natuurlijk de Ouder&Kind weken hopen we vanaf de zomer aan te kunnen bieden.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen, en waar de retreats plaats gaan vinden? Schrijf ons een bericht en we laten van ons horen.

Reviews