Gorgolo

Gorgolo is een avontuurlijke plek, een krachtplaats. Geniet van het weidse uitzicht, de prachtige zonsondergangen en een heldere sterrenhemel.

Het land is 4 hectare en ligt op een hoogte van 857 meter en is eeuwenlang een drinkplaats voor dieren is geweest. Er zijn veel bomen, natuurlijke poelen en kristalhelder bronwater om te drinken.

Je vindt eindeloze wandelpaden door de bergen, langs heldere beken, kleine meren en bossen. Bijzondere plaatsen in de omgeving zijn de grote lagunes, watervallen en warmwaterbronnen in het nationaal park Peneda-Gerês.

Op 10 km afstand is een klein stadje dat alle voorzieningen heeft zoals een boerenmarkt op maandag, supermarkten en restaurants. Braga is de dichtstbijzijnde grote stad en ligt op 40 km afstand en is in 2019 de 2e meest populaire stad van Europa.

De dichtstbijzijnde luchthaven, Francisco de Sá Carneiro, ligt in Porto, en het is ongeveer 90 minuten rijden vanaf onze plek. Om flexibel te zijn raden we je aan een auto te huren.

Back to the Basics

We wonen hier off-grid met twee gezinnen, in een rond leemhuis en comfortable yurts. Onze elektriciteit wordt opgewekt door een windturbine en zonnepanelen, warm water wordt verwarmd door de zon. Het is onze intentie in balans en harmonie te leven met de aarde. De veranderingen die we in onze levensstijl aangebracht hebben, kwamen geleidelijk. We delen onze ervaring graag, zodat we ons allemaal opnieuw kunnen verbinden met de natuur.

Reviews